Lær hvordan du bruker espressomaskinen (ECF02)

Hvis du har kjøpt en ECF02 manuell espressomaskin, har reisen mot den perfekte kaffekoppen nettopp startet. På denne siden finner du en veiledning som lærer deg hvordan du installerer og starter espressomaskinen, samt hvordan du utfører rutinemessig vedlikehold for å oppnå den beste koppen med kaffe.
Finn ut hvordan du best kan bruke espressomaskinen din når det gjelder installasjon, innstillinger og avkalking.

Installasjon

Lær hvordan du lager den perfekte kaffen, fra å velge riktig filter til å tilpasse den foretrukne espressofunksjonen

INNSTILLINGER

Hvis du vil endre ulike innstillinger fra menyen, trykker du på og holder inne knappen  i 5 sekunder, og velger deretter innstillingen du vil endre:

Knapp 1 – kverneknapp for enkel espressoKaffetemperatur (lav, middels, høy)

Knapp 4 – dispenseringsknapp for dobbel espressoVannhardhet (mykt, middels, hardt)

standby (10 min, 30 min, 1 time)

Følg videoen for å tilpasse og lagre innstillingene.

ALARM

Når espressomaskinen din trenger vedlikehold, vil den signalisere det med et lyssignal. Avkalking er et viktig tiltak for å bevare renheten til smaken. Følg de enkle trinnene i videoen nøye for å rengjøre kretsene og fortsette å nyte den perfekte kaffen.